Välituvan lomamökit

KohdeID: M1024-706
Punkaharju, Etelä-Savo
Paljakantie108
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 130 910
 
Lisätiedot
Välituvan lomamökit sijaitsee Punkaharjulla 41 km:n päässä Savonlinnasta. Majoituspaikassa on myös sauna. Paikan päällä on tarjolla ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Kaikissa majoitusyksiköissä on oleskelualue. Joissakin majoitusyksiköissä on myös ruokailualue ja/tai terassi. Keittiössä on astianpesukone ja uuni. Lisäksi niissä on mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Jokaisessa majoitusyksikössä on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku.

Välituvan lomamökeissä on myös sauna.

Lisäksi tarjolla on yksityinen ranta-alue ja polkupyörien vuokrauspalvelu. Alueella voi harrastaa monia aktiviteetteja, kuten hiihtoa ja kalastusta. Savonlinnan lentokenttä on 39 km:n päässä majoituspaikasta.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Punkaharjulla! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 39 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Maastopyöräily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruunarinteet


Paljakantie108 Punkaharju (Punkaharju)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta