Lapin Satu

KohdeID: M1024-607
Posio, Lappi
Kattavaniementie 1
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 35 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 65 455
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Tämä majoituspaikka sijaitsee vain 20 metrin päässä Posiojärveltä ja noin 5 minuutin matkan päässä Posion keskustasta. Jaettu sauna ja WiFi ovat käytettävissä maksutta, ja huoneissa on taulu-tv.

Lapin Satu sijaitsee entisessä koulurakennuksessa, ja kaikissa sen huoneissa on työpöytä ja oma suihkulla varustettu kylpyhuone. Joissakin huoneissa on myös takka ja hyvin varustettu minikeittiö.

Paikan päällä on ravintola, grillivälineet ja puutarhaterassi, ja majoituspaikasta voi vuokrata polkupyöriä ja hiihtovälineitä. Lapin Satu tarjoaa myös retkipalvelun, joka voi järjestää aktiviteetteja alueella. Lapin Satu tarjoaa ilmaisen edestakaisen kuljetuspalvelun majoituspaikan ja Posion linja-autoaseman välillä.

Kuusamon keskusta on 50 minuutin ajomatkan ja Kirintövaaran laskettelukeskus alle 10 km:n päässä hotellista. Kansainvälinen kahvikuppimuseo on 3 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 6 km, Kauppa: 2 km, Lentokenttä: 51 km, Uimarantaan: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruka


Kattavaniementie 1 Posio (Posio)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta