Stranda Apartment

KohdeID: M1024-931
Porvoo, Uusimaa
Werner Söderstöminkatu 22
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: ? m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 180 1260
 
Lisätiedot
Stranda Apartment sijaitsee Porvoossa. Tässä kotimajoituspaikassa on ilmainen WiFi. Mukavuuksiin kuuluvat sohva ja oma kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja. Käytettävissä on jaettu täysin varustettu keittiö sekä oleskelutila.

Stranda Apartment -majoituspaikassa on 24h-vastaanotto, puutarha ja grillivälineet. Majoituspaikka tarjoaa myös polkupyörän vuokrausta ja kuljetuspalvelun. Käytettävissä on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Porvoon Vanhankaupunki sijaitsee 1,8 km:n päässä tästä kotimajoituspaikasta. Siellä voit tutustua kaupungin historiaan ja ravintoloihin, baareihin ja putiikkeihin.

Tämä kotimajoituspaikka on 48 km:n päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Porvoossa! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Kauppa: 2 km, Keskustaan: 2 km, Lentokenttä: 48 km, Ravintola: 2 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, SisäWC, Suihku, Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

Werner Söderstöminkatu 22 Porvoo (Porvoo)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta