KohdeID: M901-7764

Pori, Satakunta
Vuodepaikat: 9- Pinta-ala: 125 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2006


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Porista 65 km itään, Miekkajärvi 30 m (pituus 600 m, leveys 200 m), savipohja, nopeasti syvenevä. Laituri ja oma soutuvene. Tunnelmallinen ja romanttinen vuonna 2006 rakennettu mökki Miekkajärven rannalla. Alakerrassa olohuone (1 h sohvasänky), keittiö, 1 makuuhuone parivuoteella, 1 makuuhuone kerrossängyllä, ilmalämpöpumppu, erillinen WC, pesuhuone, sähkösauna. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joissa kummassakin parivuode, WC. Yläkertaan leveät hyvät portaat. Mökin pihalla nuotiopaikka. Laiturilta pääsee uimaportaita pitkin uimaan. Veden syvyys laiturin päässä noin 1,5 m. Laiturin edustalla kylpypalju, joka on vuokrattavissa omistajalta etukäteen tilattaessa lisähintaan 90 - 120 e/varausjakso. Palju on vuokrattavissa toukokuun alusta lokakuun loppuun. Paljun saa kätevästi täytettyä vesipumpulla suoraan järvestä. Huom! Palju pitää täyttää ensin ja vasta sen jälkeen voi aloittaa lämmityksen. Kauniilla paikalla sijaitseva tunnelmallinen mökki jylhällä Miekkajärvellä. Mökin ja rannan välissä on mökkitie, joka vie kahdelle mökille. Huom! Tähän kohteeseen saa tuoda vain 1-2 pientä lemmikkiä (esim. kissa tai sisäsiisti sylikoira). Lisääthän varauksellesi lemmikkimaksun 44 e/varaus tarvittaessa. Villa Ahomoisio tarjoaa tasokasta lomailua suuremmallekin porukalle. Mökki on sisustettu yksityiskohtia myöden moderniin maalaisromanttiseen tyyliin. Mökin edustalla tasaista pihamaata, jossa voi pelailla vaikka erilaisia kesäpelejä. Pihalta löytyvät mm. kroketti, tikkataulu ja mölkky. Lapsille on tarjolla niin ulko- kuin sisälelujakin. Rannassa jämäkkä Fispars 8 hengen kylpypalju, jonka lämmössä voit nauttia upeista maisemista ja välillä pulahtaa laiturilta viilentävään veteen. Tämän jälkeen on mukava vaikka istua nuotion äärellä, katsella järvelle ja kuunnella luonnon kuiskauksia. Soutuvene on vapaassa käytössä ja pelastusliivit löytyvät varastorakennuksesta. Kodinhoitohuoneessa on toinen jääkaappi (jenkkikaappi). Hyvät retkeily-, marjastus- ja sienestysmahdollisuudet. Kankaanpää 30 km, Sastamala 45 km, Pori 60 km ja Tampere 70 km. Lakeside Golf (Sastamala) 40 km, Ellivuori Ski Center 45 km, Herra Hakkaraisen talo 45 km, Kiviniityn kotieläinpuisto Mouhijärvellä 20 km. Velhonvitun vesiputous 1 km, Huuhkajavuoren kesäteatteri ja tanssilava 2 km, Pirulanvuoren näkötorni ja luontopolku järven toisessa päässä 2 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 3.0 km, Hiihtokeskukseen: 45.0 km, Kauppa: 3.0 km, Naapuriin: 0.03 km, Ravintola: 3.0 km, Uimarantaan: 0.03 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta