Yyterin Villa Pyrylä

KohdeID: M1024-623
Pori, Satakunta
Merisatamantie 2
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 50 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 225 1575
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Tämä loma-asunto sijaitsee 1 km:n päässä Yyterin golfkentältä ja Kallon jahtiklubilta ja tarjoaa yksityisen rannan Pohjanlahden rannikolla. Loma-asuntoon kuuluu oma sauna, täysin varustettu keittiö ja 2 terassia, joilta on merinäköala. Asiakkaiden käytettävissä on ilmainen WiFi.

Yyterin Villa Pyrylän olohuoneessa on takka, oleskelualue ja televisio. Kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja ja wc. Keittiössä on liesi, astianpesukone ja jääkaappi.

Kesäisin Yyterin Villan asiakkaat voivat grillata ulkona. Kesäkuusta syyskuuhun voit tilata aamiaisen, pientä purtavaa ja juomia 50 metrin päässä sijaitsevasta Hotelli Mäntyluodosta. Lähin ruokakauppa on 3 km:n päässä.

Asiakkaat voivat rentoutua huvilan yksityisessä puutarhassa meren rannalla. Lähimmät maastohiihtoladut kulkevat vain 3 km:n päässä huvilasta. Kävelyetäisyydellä on myös hyviä kalastusalueita, ja saatavilla on vuokraveneitä. Porin keskustaan on 25 minuutin ajomatka.


 
Etäisyydet
Kauppa: 3 km, Ravintola: 0,2 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruosniemi


Merisatamantie 2 Pori (Mäntyluoto)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta