Fish & Fun Holiday Village

KohdeID: M1024-704
Pertunmaa, Etelä-Savo
Kaislantie 1-6
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 125 875
 
Lisätiedot
Nämä puumökit ovat vajaan 100 metrin päässä Keskisenjärveltä ja 20 minuutin ajomatkan päässä Pertunmaan keskustasta. Kaikissa mökeissä on minikeittiö ja televisio. WiFi on saatavilla pyynnöstä ja lisämaksua vastaan.

Fish & Fun Holiday Villagen mökeissä on keittotaso, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, peruskalusteet ja terassi. Joissakin mökeissä on oma puulämmitteinen sauna. Kaikkiin mökkeihin kuuluu myös yksityinen pysäköintipaikka.

Paikan päällä voi grillata, ja asiakkaat voivat varata käyttöönsä rantasaunan. Fish & Fun vuokraa myös soutuveneitä, kanootteja ja moottoriveneitä sekä järjestää kalastusretkiä.

Alueen yleisiin harrastusmahdollisuuksiin kuuluu uinti, maastohiihto ja moottorikelkkailu. Mikkelin keskusta on 50 minuutin ajomatkan päässä, ja Heinolaan on 35 minuutin ajomatka.


 
Etäisyydet
Keskustaan: 20 km, Uimarantaan: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Parvi, pyykinpesukone, Sauna (puu), Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Moottorikelkkailu, Uinti, Veneily,
Lähin hiihtokeskus Messilä


Kaislantie 1-6 Pertunmaa (Paaso)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta