Jättiläisenmaa

KohdeID: M1024-726
Paltamo, Kainuu
Kivesvaarantie 40
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 70 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 65 455
 
Lisätiedot
Majoituspaikka sijaitsee Kivesvaaran huipulla, 25 km:n päässä Paltamosta. Se tarjoaa terassiltaan panoraamanäköalan ympäröivään luontoon. Kaikissa majoitusyksiköissä on oma sisäänkäynti, tv ja keittiötilat.

Jättiläisenmaan asiakkaat voivat valita loma-asuntojen ja -talojen väliltä. Niissä on joko minikeittiö, mikroaaltouuni ja jääkaappi tai täysikokoinen keittiö, jossa on astianpesukone. Kaikkiin majoitusyksiköihin kuuluu vakiona oma kylpyhuone, jossa on suihku.

Jaettuihin tiloihin kuuluu puutarha, jossa on grillipaikka. Paikan päällä ja ympäristössä voi harrastaa monenlaista toimintaa, mm. hiihtoa ja kalastusta. Lähistöllä on myös 20 km patikointireittejä ja luontopolkuja. Majoituspaikka tarjoaa ilmaisen pysäköinnin.

Kajaanin lentoasema on tunnin ajomatkan päässä Jättiläisenmaasta etelään. Oulun lentoasema on luoteessa, ja sinne on 90 minuutin ajomatka.


 
Etäisyydet
Keskustaan: 25 km, Lentokenttä: 90 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Paljakka


Kivesvaarantie 40 Paltamo (Paltamo)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta