Villa Borealis

KohdeID: M1024-825
Pälkäne, Pirkanmaa
Lohkaretie 7
Vuodepaikat: 12- Pinta-ala: 100 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 250 1750
 
Lisätiedot
Tämä moderni loma-asunto tarjoaa itsepalvelumajoitusta Sappeen hiihtokeskuksessa, joka on 50 kilometriä Tampereelta itään. Paikan päällä on oma sauna, olohuone, kivitakka ja suuri kalustettu terassi, jolta on näköala vuoristoon. WiFi ja pysäköinti ovat ilmaisia.

Täysin varustettu tyylikäs keittiö avautuu ruokailu- ja oleskelualueelle, jossa on ruokapöytä ja sohva. Muita mukavuuksia ovat kaksi taulutelevisiota, kotiteatterijärjestelmä sekä DVD- ja Blu-ray-soittimet. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Puutarhassa on grilli, ja lähistöltä voi vuokrata vesiurheilu- ja hiihtovälineitä. Ympäröivällä alueella voi harrastaa hiihtoa, ratsastusta ja kalastusta.

Tampere-Pirkkalan lentoasema on 48 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,1 km, Kauppa: 12 km, Lentokenttä: 48 km, Ravintola: 0,5 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Ratsastaminen, Retkeily, Uinti,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta