Villa Paapuuri

KohdeID: M1024-884
Padasjoki, Päijät-Häme
Kiuasniementie 3
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 100 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 216 1512
 
Lisätiedot
Tähän Padasjoella sijaitsevaan ilmastoituun huvilaan kuuluu terassi. Asiakkailla on käytettävissään parveke. Paikan päällä on ilmainen WiFi ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Huvilassa on oleskelualue sekä keittiö, jossa on astianpesukone ja uuni. Muihin mukavuuksiin kuuluvat taulu-tv satelliittikanavilla sekä DVD- ja CD-soitin. Villa Paapuurissa on myös grillivälineet.

Majoituspaikasta voi vuokrata polkupyöriä, ja alue on pyöräilijöiden sekä hiihtäjien suosiossa. Lahti on 48 km:n päässä ja Heinola 44 km:n päässä Villa Paapuurista. Ympäröivällä alueella voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta ja patikointia. Tampere-Pirkkalan lentokenttä on 90 km:n päässä Villa Paapuurista.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 90 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Sappee


Kiuasniementie 3 Padasjoki (Padasjoki)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta