Kalaranta Cottage

KohdeID: M1024-790
Muurame, Keski-Suomi
Uitonsalmentie 83 J
Vuodepaikat: 5- Pinta-ala: 70 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 140 980
 
Lisätiedot
Tämä mökki sijaitsee vain 30 metrin päässä Päijänteestä ja 2 km:n päässä Riihivuoren hiihtokeskuksesta. Mökissä on 2 omaa saunaa, täysin varustettu keittiö ja kalustettu terassi, jolta avautuu näkymä järvelle.

Kalarannan mökin moderneihin mukavuuksiin kuuluvat taulutelevisio, Blu-ray-soitin ja pesukone. Mökissä on makuuhuone, makuuparvi ja kylpyhuone, jossa on suihku. Pohjakerroksen rakenteeltaan avoimessa huoneessa on ruokailutila, takka ja oleskelualue.

Sähkögrilli, kalansavustusuuni ja soutuvene ovat asiakkaiden maksuttomassa käytössä. Toinen Kalarannan saunoista sijaitsee mökin sisällä ja toinen järven rannalla.

Järvessä voi kalastaa ja uida. Muita harrastusmahdollisuuksia ovat hiihto ja patikointi. Jyväskylä on 25 minuutin ajomatkan päässä, ja Muuramen kaupunkiin on matkaa 5 km.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 2 km, Keskustaan: 5 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (puu), Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Riihivuori


Uitonsalmentie 83 J Muurame (Muurame)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta