Lomamaja Pekonen Apartments

KohdeID: M1024-930
Muonio, Lappi
Lahenrannantie 10
Vuodepaikat: 3- Pinta-ala: 40 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 104.6 732.55
 
Lisätiedot
Lomamaja Pekonen Apartments sijaitsee Muoniossa kävelymatkan päässä kaupoista ja palveluista. Siellä voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Saatavilla on ilmainen WiFi.

Jokaisessa majoitusyksikössä on tv, ruokapöytä ja sauna. Täysin varustetussa keittiössä on mikroaaltouuni ja jääkaappi. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneistosta voit myös ihailla järvinäköalaa.

Paikan päällä tai ympäristössä voit harrastaa monia aktiviteetteja, mm. patikointia ja vesiurheilua. Voit myös vuokrata kanootin ja kalastusvälineitä. Tarjolla on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Lomamaja Pekonen Apartments on 75 km:n päässä Kittilän lentokentältä.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Muoniossa! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Kauppa: 0,5 km, Lentokenttä: 75 km, Ravintola: 0,5 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Olos


Lahenrannantie 10 Muonio (Muonio)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta