KohdeID: M901-6918

Mänttä-vilppula, Pirkanmaa
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 130 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1985


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Tampereelta 85 km koiliseen, kuivanmaan mökki, ei rantaa eikä venettä. Uimapaikka yleisellä uimarannalla n. 1 km:n päässä. Hirsihuvila 1985, olohuone parivuode, keittiö, eteinen, lasikuisti, kodinhoito/pukuhuone, pesuhuone, sähkösauna. Yläkerrassa makuuhuone parivuode (120 cm leveä), vuode, makuuhuone parivuode, aulassa vuode ja erillinen wc. Huvilassa on kaukolämmitys hakkeella, koneellinen ilmanvaihto ja lattialämmitys pesutiloissa. Huvilan vesi tulee kaupungin vesijohtoverkostosta. Huvila sijaitsee kauniissa, rauhallisessa maalaismaisemassa Taidekaupungissa. Pihaa ympäröi kuusiaita ja ympärillä hoidetut viljapellot. Nurmikkoisella tontilla on istutuksia, pensaita, hedelmäpuita, pihakalusteet, kaasugrilli ja lapsille leikkimökki. Huvilalle voi tuoda 1 lemmikin ilman lisämaksua, lisämaksu 60 € mikäli lemmikkejä on 2 (maksimi on 2). Vilppulankosken matkailualueelle 1 km ja siellä on yleinen uimaranta, lasten liikennepuisto ja leikkikenttä, frisbeegolf, viehekalastuskoski, rantaravintola kesällä. Kalastus- ja puistoalueella polkuja ja kalastuslaitureita, koskeen istutetaan vuosittain kirjolohta, taimenta ja harjusta, kalastusluvat rantaravintolasta. Huom! Kohteessa peritään varausehtojen mukainen panttimaksu 150 euroa. Maksu käteisellä / tasarahalla paikan päällä. Panttimaksun saa takaisin lähtöpäivänä, kun kaikki on asianmukaisessa kunnossa. Mökkiä ei vuokrata nuorisoporukalle, juhlatilaisuuksiin tai maksimihenkilömäärää ylittäville ryhmille. Kotaselällä kosken yläpuolella mahdollisuus onkimiseen, virvelöintiin ja uistimenvetoon. Taidekaupunki Mäntässä on Serlachius-museo Gösta ja Serlachius-museo Gustav.Taidekeskus Honkahovissa on taidenäyttelyitä ja konsertteja. Helvetinjärven kansallispuisto 35 km, Himoksen palvelut 58 km, Mäntän keskusta 7 km, ratsastuskoulu 2 km, Parkkivuoren urheilukeskus 2,5 km, Tampereen ja Jyväskylän lentoasemat 110 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 2.0 km, Hiihtokeskukseen: 58.0 km, Kauppa: 2.0 km, Naapuriin: 0.1 km, Ravintola: 2.0 km, Uimarantaan: 0.3 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta