Villa Kommodor

KohdeID: M1024-646
Lumparland, Ahvenanmaa
Lumpovägen 288
Vuodepaikat: 10- Pinta-ala: 120 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 278.5 1949.99
 
Lisätiedot
Tämä upeassa saaristomaisemassa sijaitseva tilava huvila on vain 30 minuutin ajomatkan päässä Maarianhaminasta, ja se tarjoaa saunan, oman rannan, venevajan ja 2 vierasmökkiä. Tarjolla on myös soutuvene.

Villa Kommodorin asiakkaat voivat katsella suomalaisia ja ruotsalaisia tv-kanavia. Oleskelualueella on panoraamaikkunat terassille ja merelle päin. Ruokailualueella on takka.

Huvilassa on täysin varustettu keittiö, ja lähin kahvila, Ollas Cafe, on 2 km:n päässä Villa Kommodorista. Kahvila on avoinna kesäisin.

Asiakkaat voivat rentoutua terassilla tai kävellä suuressa puutarhassa, joka rajoittuu Itämereen. Majoituksen hintaan sisältyy kalastuslupa, joka oikeuttaa kalastukseen majoituspaikan rannalla ja majoituspaikan veneitä käytettäessä. Pyöräily on suosittu tapa tutustua saaristoon, ja henkilökunta auttaa mielellään polkupyörien vuokrauksessa.

Lähistöllä sijaitsevat Långnäsin ja Svinön lauttasatamat tarjoavat kätevät kulkuyhteydet Ahvenanmaan muille saarille. Villa Kommodor tarjoaa ilmaisen pysäköintimahdollisuuden.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 19 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kokousvälineet, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Maastopyöräily, Uinti, Veneily,


Lumpovägen 288 Lumparland (Lumpovägen)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta