Svinö Economy Lodge

KohdeID: M1024-453
Lumparland, Ahvenanmaa
Stugbyvägen 26
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: ? m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 40 280
 
Lisätiedot
Ahvenanmaan kaakkoisosassa sijaitseva leirintäalue tarjoaa maalaismökkejä, joissa on puinen sisustus. Vastaanottoalueella on käytettävissä ilmainen WiFi. Maarianhaminan keskusta on 30 minuutin ajomatkan päässä.

Svinö Camping Lodgen isoissa mökeissä on minikeittiö, ja economy-mökkeihin sisältyy jaettu keittiö. Kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin kuuluu jaettu kylpyhuone ja ulko-wc.

Svinö Campingin yksityiseltä ranta-alueelta voi vuokrata kajakkeja ja polkupyöriä. Svinö Boule -baarissa voi pelata myös nurmikeilailua. Vastaanoton henkilökunta voi auttaa järjestämään opastettuja retkiä ja metsästystä sekä tilata aterioita. Muita suosittuja aktiviteetteja alueella ovat kalastus ja patikointi.

Långnäsin lauttasatama, josta on laivayhteydet Turkuun, on 5,3 km:n päässä. Maarianhaminan lentokenttä on 30 minuutin ajomatkan päässä Svinö Camping Lodgesta.


 
Etäisyydet
Keskustaan: 30 km, Lentokenttä: 30 km, Uimarantaan: 0,2 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Grilli, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, UlkoWC,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Metsästys, Retkeily, Uinti,


Stugbyvägen 26 Lumparland (Lumparland)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta