Loimihaka Accommodation

KohdeID: M1024-532
Loimaa, Varsinais-Suomi
Uitontie 142
Vuodepaikat: 2- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 50 350
 
Lisätiedot
Tämä maatilamajoitus sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Loimaan keskustasta ja 68 km:n päässä Turusta. Se tarjoaa yhteisen keittiön ja tv-loungen sekä ilmaisen Wi-Fi:n ja grillikatoksen.

Kaikissa Loimihaka Accommodation -majoituspaikan yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on puulattiat, ja käytettävissä on jaettu kylpyhuone. Hiustenkuivaajia, kirjoja ja lehtiä voi lainata.

Perinteinen puulämmitteinen suomalainen sauna on varattavissa, ja tarjolla on ratsastusretkiä Loimihakan omilla hevosilla. Loimihaka tarjoilee myös päivittäisen buffetaamiaisen.

Torronsuon kansallispuisto on 45 minuutin ajomatkan päässä, ja lähimpään ruokakauppaan sekä ravintolaan on tilalta vajaan 3 km:n matka.


 
Etäisyydet
Kauppa: 3 km, Keskustaan: 5 km, Ravintola: 3 km,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Ratsastaminen, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ellivuori


Uitontie 142 Loimaa (Loimaa)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta