Vohloisten Kartano

KohdeID: M1024-953
Lohja, Uusimaa
Vohloistentie 123
Vuodepaikat: 2- Pinta-ala: 45 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 90 630
 
Lisätiedot
Vohloisten Kartano tarjoaa majoitusta Lohjalla 2 km:n päässä Vivamon toimintakeskuksesta. Lohjan sairaala on 2,1 km:n päässä. Majoituspaikasta on näköala järvelle. Kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi, ja paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Minikeittiössä on mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja jääkaappi. Mukavuuksiin kuuluu myös taulu-tv. Omassa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku.

Tanhuhovi on 2,8 km:n päässä ja Haikari 3,4 km:n päässä Vohloisten Kartanolta. Alueella voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten golfia, kalastusta ja patikointia. Helsinki-Vantaan lentokenttä on 56 km:n päässä majoituspaikasta.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Lohjalla! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 56 km, Terveyskeskus: 2 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, kuivausrumpu, Mikroaaltouuni, Poreamme, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Påminne


Vohloistentie 123 Lohja (Lohja)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta