Lohijärven Eräkeskus

KohdeID: M1024-498
Lohijärvi, Lappi
Kouluntie 34
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 30 210
 
Lisätiedot
Aivan Lohijärven rannalla sijaitseva guesthouse tarjoaa huoneita, joissa on oma kylpyhuone, sekä pääsyn erinomaisille metsästysmaille ja kalavesille. Rovaniemi on vain tunnin ajomatkan päässä.

Joissakin Lohijärven Eräkeskuksen huoneissa on myös jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvin/teen valmistusvälineet. Joidenkin huoneiden kohdalla nämä palvelut ovat yhteiskäytössä.

Lohijärvellä on vuokrattavissa oleva savusauna, jonka voi varata etukäteen. Muita vapaa-ajanvaihtoehtoja ovat maastohiihto ja moottorikelkkailu. Veneitä ja lumikenkiä voi myös vuokrata.

Ylitornion kaupunki on 40 minuutin ajomatkan päässä.

Tämä majoituspaikka on yhdellä parhaiksi arvioiduista paikoista kohteessa Lohijärvi! Asiakkaat tykkäävät tästä paikasta enemmän kuin muiden majoituspaikkojen sijainnista.


 
Etäisyydet
Kauppa: 0,2 km, Ravintola: 0,1 km, Uimarantaan: 0 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Metsästys, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Kouluntie 34 Lohijärvi (Lohijärvi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta