Herrö stugor

KohdeID: M2086-1nosto
Lemland, Ahvenanmaa
Smultronören 18
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 45 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1988/2016


 
Ota yhteyttä
Puh:
Puhelinajat: ark: -, la: -, su: -
info[at]herro.ax

Vuokraushinnat vrk vkl vko
0 0 0
 
Lisätiedot
Herro Stugor tarjoaa edullista asumista Ahvenanmaalla. Jokaisessa mökissä on helposti ja nopeasti lämpiävä sähkösauna. Useimpiin mökkeihin on sallittua ottaa lemmikkisi mukaan.


Mökkimme ovat perinteisiä hirsimökkejä, joista löytyy kaikki nykyajan vaatimukset sekä mukavuudet, kuten wc. suihku ja sauna. Mökkikylässämme sinulla on mahdollisuus nauttia kauniista Ahvenanmaan luonnosta sekä löytää rauhaa ja hiljaisuutta myös arjesta. Moderneista mökeistämme löydät kaiken tarvittavan onnistuneeseen sekä rentouttavaan lomaan Ahvenanmaalla.


Jokainen mökki on persoonallisesti sisustettu ja oman tyylinsä mukainen, joten et löydä meiltä kahta samanlaista mökkiä. Mökkien sisustus sekä huonekalut on uusittu vuoden 2017 aikana, jolloin uudet omistajat aloittivat yrityksessä. Remontin yhteydessä useimmat mökeistä maalattiin sekä myös keittiöt remontoitiin. Jotta vierailla olisi mahdollisimman viihtyisä ympäristö ja hyvät näkymät, on myös mökkikylän läheiset metsäalueet siistitty.


Mökkikylä sijaitsee kauniilla merellisellä alueella rajautuen kauniiseen lahteen. Rannan läheisyydessä on laiturimme, jossa mökkiläisille tarkoitetut soutuveneet odottavat soutajiaan. Laiturilta voi myös pulahtaa uimaan. Laiturilla voit myös katsella ulappaa kohti, jossa kulkee myös laivaväylä, jota pitkin isot matkustaja-alukset ohittavat mökkikylän usean kerran päivässä. Mökkikylästä voi hyvin lähteä patikoimaan upealle Herröskatanin alueelle, joka sijaitsee vain noin kilometrin päässä.


Meillä on tarjolla yhteenä kuusi eri mökkiä kahdesta eri kokoluokasta. Kolme isompaa mökkiä ovat kooltaan 45m2. Pienemmät mökit ovat 31m2 kokoisia.


Meillä vierailee myös paljon isompia perheitä sekä sukulaisporukoita, jolloin heille voidaan varata majoitusta varten useampi mökki. Yhteinen ajanvietto onnistuu helposti ja silti jokaisella on oma mökkinsä, jossa majoittua.


Mökkikylässä on kunnallistekniikka eli jokaisessa mökissä on vesi ja viemäri sekä luonnollisesti myös suihku ja wc. Keittiön varustukseen kuuluvat liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi pakastinlokerolla, ja osassa mökeistä myös tiskikone (mökkikohtaisesta kuvauksesta voit tarkastaa mitkä mökit varustettu tiskikoneella). Mökeissä on myös TV sekä langaton internetyhteys. Lapsille löytyy lainaksi sekä oma sänky että syöttötuoli, jotka tulee tilata ennakkoon.


Lisätietoja mökeistä löytyy sekä varausten teko onnistuu kotisivuiltamme http://herro.ax/fi/


Hinnat alk. 65€


 
Etäisyydet
Kauppa: 15 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kamiina, Kokousvälineet, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, Parvi, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Veneily,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta