Spa Peurunka Apartments

KohdeID: M1024-735
Laukaa, Keski-Suomi
Peurungantie 85
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 60 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 149 1043
 
Lisätiedot
Nämä modernit huoneistot sijaitsevat Laukaalla Peurungan kylpylän ja vesipuiston vieressä. Sisäuima-allas, spa ja kuntosali ovat majoituspaikan vieraiden käytettävissä maksutta. Spa Peurunka Apartments tarjoaa itsepalvelumajoitusta huoneistoissa, joissa on täysin varustettu keittiö ja sauna.

Kaikissa huoneistoissa on oleskelualue ja tv, ja joistakin huoneistoista avautuu järvinäköala. Kaikissa huoneistoissa on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Käytettävissä on myös mm. suksisäilö ja pesutupa. Viereisen sisarhotellin palveluihin lukeutuvat ravintola, yksityinen ranta-alue ja tenniskenttä. Alueen suosittuihin aktiviteetteihin lukeutuvat golf, pyöräily ja kalastus.

Keski-Suomen ilmailumuseo ja Jyväskylän lentokenttä ovat vain 12 km:n päässä, ja majoituspaikka tarjoaa maksuttoman pysäköintimahdollisuuden.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 12 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Tennis, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Laajis


Peurungantie 85 Laukaa (Laukaa)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta