Saimaa Resort Family Apartment

KohdeID: M1024-1050
Lappeenranta, Etelä-Karjala
Vipelenkuja 8A
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 120 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 120 840
 
Lisätiedot
Saimaa Resort Family Apartment on Rauhan kylässä sijaitseva loma-asunto, jonka mukavuuksiin lukeutuu aurinkoterassi. Saimaa Resort Family Apartment on 1 km:n päässä Angry Birds Activity Park Saimaa -aktiviteettipuistosta, ja huoneistosta on näkymät järvelle. Asiakkaiden käytettävissä on ilmainen yksityinen pysäköintipaikka.

Keittiössä on astianpesukone ja uuni. Mukavuuksiin kuuluu myös taulu-tv. Saimaa Resort Family Apartmentissa on myös sauna. Huoneistossa on ilmainen WiFi.

Paikan päällä voi pelata pöytätennistä, ja alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet hiihtoon ja golfaukseen. Alueella voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta ja patikointia. Lähin lentokenttä on 33 km:n päässä sijaitseva Lappeenrannan lentokenttä.

Asiakkaat pitivät antamiensa arvioiden mukaan eniten tästä alueesta kohteessa Rauha.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 33 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Internet, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruunarinteet


Vipelenkuja 8A Lappeenranta (Rauha)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta