Silfvastas Holiday Homes

KohdeID: M1024-811
Lapinjärvi, Uusimaa
Pukarontie 292
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 50 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 100 700
 
Lisätiedot
Silfvastas Holiday Homes, Anne Villa, Villa Henna ja Honey Apartments sijaitsevat kaikki Lapinjärven maaseudulla. Tarjolla on ilmainen WiFi, pysäköintimahdollisuus ja polkupyöränvuokrauspalvelu.

Kaikissa 3 huoneistoissa on tv, keittiövälineet ja kylpyhuone suihkulla. Asiakkaat voivat rentoutua puutarhassa ja nauttia maaseudulle avautuvasta jokimaisemasta terassiltaan.

Käytettävissä on myös puulämmitteinen sauna, ja Villa Hennaan kuuluu oma sauna. Saatavilla on myös grillausvälineet.

Huoneistojen lähellä voit nauttia vapaa-ajanaktiviteeteista ja urheilusta, kuten hiihdosta talvella sekä pyöräilystä ja kalastuksesta kesällä.

Kotkaan ja Haminaan pääsee autolla noin 1 tunnissa ja Loviisan sekä Kouvolan puolessa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on matkaa 80 km.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Lapinjärvellä! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 80 km,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Maastopyöräily,
Lähin hiihtokeskus Mielakka


Pukarontie 292 Lapinjärvi (Lapinjärvi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta