Majatalo Iso Villanen

KohdeID: M1024-640
Längelmäki, Keski-Suomi
Kauppilantie 2
Vuodepaikat: 2- Pinta-ala: 40 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 40 280
 
Lisätiedot
Tämä guesthouse on 20 minuutin ajomatkan päässä Jämsän keskustasta ja vain 100 metrin päässä Säkkijärveltä. Paikan päällä on hiihtolatuja. WiFi-yhteyden ja pysäköintialueen käyttö sisältyvät majoitushintaan. Majatalo Villasessa on maksuton sähköajoneuvojen latausasema.

Majatalo Iso Villasen huoneissa majoittuvat asiakkaat voivat käyttää jaettuja kylpyhuonetiloja. Huoneissa on jääkaappi ja taulu-TV. Yhteiskeittiössä on mikroaaltouuni, uuni sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Ulkona on grillipaikka. Lähin ravintola on kilometrin päässä, ja ruokakauppaan on 700 metriä.

Jäähalli on 150 metrin päässä ja urheilukenttä 200 metrin päässä Iso Villasesta. Asiakkaat voivat myös patikoida 8 km:n päässä sijaitsevassa Isojärven kansallispuistossa tai uida ja kalastaa Säkkijärvellä.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 72 km,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kokousvälineet, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, SisäWC, Suihku, Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Juupavaara


Kauppilantie 2 Längelmäki (Hiukkaa)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta