Villa-Veneranta

KohdeID: M593-1nosto
Lahti, Päijät-Häme
Ritaniementie
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 85 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2014


 
Ota yhteyttä
Puh: 040-58 200 58
Puhelinajat: ark: 9-21, la: 9-21, su: 9-21
mikko.yrjola[at]ritaniementila.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
160 380 800
 
Lisätiedot
Venerannan hirsimökki on kokenut TÄYDELLISEN peruskorjauksen ja laajennuksen 2013-2014. Vanhasta mökistä jäi käytännössä jäljelle vain osa vanhasta hirsikehikosta, kaikki muu on laitettu uusiksi juuri Teitä varten. Lisäksi oleme laajentaneet rakennusta kahdella makuuhuoneella, eteisellä ja yläkerralla. Rannan puolelle olemme tehneet uuden sisäänkäynnin, katetun terassin ja kattamatontakin terassia tuli yli 70m2.

Kesällä vain viikkovuokrausta. Normaalit viikonloput 380eur/max 6henk. 460/8henk.

Villa-Venerannan tyylikäs sisustus on täysin uusi, vaalea ja moderni, mutta silti olemme jättäneet sinne muutamia vanhaa kunnioittavia elementtejä.

Uusittuun Venerantaan voi majoittaa MAX 8 henkeä. Keittiössä on täydellinen astiasto 8 hengelle ja tarvittvat kodinkoneet sekä astianpesukone. Saunassa on yllätys, jo(t)ka antaa mehevät löylyt nopeasti tai kiireettömästi puilla lämmittäen. Uusittu sauna on nimittäin varustettu kahdella IKI-ORGINAL-kiukaalla. Voit itse valita kumpaa kiuasta käytät. Vielä, kun laitat levyltä lempimusiikkiasi, niin saunakokemus on täydellinen (saunassa kosteudenkestävät kaiuttimet)

Huvilasta löytyy luonnollisesti 46" -taulutv, yläkerrasta >30"taulutv, cd/radiosoitin USB/AUX/Bluetooth-liitännällä, DVD/Blueray, internet-WLAN.

Uimaranta on hiekoitettu uudestaan syksyllä 2015. Nyt kelpaa tehdä hiekkakakkuja tai vain levittää aurinkopyyhe...

Veneranta sijaitsee aurinoisella tontilla Kivijärven etelä-rannalla. Piha-alue on hoidettua nurmikkoa istutuksiineen ja pihavaloineen- Meillä kelpaa viettää aikaa! Lahden keskustasta on mökille matkaa 13 km.

Huvilalta löytyy myös luonnollisesti "lapsivarustus", eli potta, syöttötuoli, muutama DVD, pulkat, liukurit, hiekkalelut..

Lisäpalveluna palju valmiiksi täytettynä ja lämmitettynä 150EUR.

Katso lisää sekä varauskalenteri www.ritaniementila.fi

 
Etäisyydet
Apteekki: 5 km, Bussipysäkki: 1 km, Hiihtokeskukseen: 20 km, Kauppa: 4 km, Keskustaan: 13 km, Lentokenttä: 100 km, Naapuriin: 80 km, Rautatieasema: 13 km, Ravintola: 4 km, Terveyskeskus: 5 km, Uimarantaan: 0 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kaasu, Kahvinkeitin, Kokousvälineet, Kylpytynnyri, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, Radio, Sauna (puu), Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Marjastus, Moottorikelkkailu, Ratsastaminen, Retkeily, Sienestys, Tennis, Uinti, Veneily,
Lähin hiihtokeskus Messilä


Ritaniementie Lahti (Nastola)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta