Ruka Ski Chalets 1216/1410

KohdeID: M1024-845
Kuusamo, Lappi
Rukatunturintie 12
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 50 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 175 1225
 
Lisätiedot
Rukalla sijaitseva Ruka Chalets Royal Apartments tarjoaa lasten leikkipaikan ja saunan. Majoitukseen kuuluu sauna. Etutuoli-hiihtohissi on 200 metrin päässä. Paikan päällä on ilmainen WiFi ja ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Kaikissa majoitusyksiköissä on taulu-TV ja DVD-soitin. Joihinkin kuuluu myös oleskelu- ja/tai ruokailualue. Keittiössä on astianpesukone ja uuni. Muita mukavuuksia ovat mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Omassa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku. Pyyhkeiden ja liinavaatteiden käyttö sisältyy hintaan.

Ruka Chalets Royal Apartmentsissa on terassi. Paikan päällä on myös ravintola, ja minimarketti palvelee asiakkaita pyynnöstä.

Majoituspaikasta pääsee suoraan ladulle. Paikan päällä on myös hiihtokoulu, hissilippujen myyntipiste ja hiihtovälinevuokraamo. Majoituspaikassa voi pelata minigolfia, ja lähistöllä on hyvät hiihto- ja golfausmahdollisuudet. Kuru-hiihtohissi on 200 metrin päässä Ruka Chalets Royal Apartmentsista. Kuusamon lentoasemalle on Ruka Chalets Royal Apartmentsista matkaa 20 km.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,2 km, Kauppa: 0,05 km, Lentokenttä: 20 km, Ravintola: 0,0 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Laskettelu,
Lähin hiihtokeskus Ruka


Rukatunturintie 12 Kuusamo (Ruka)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta