Kotomänty Apartments

KohdeID: M1024-798
Kuusamo, Lappi
HIrsilammintie 1A
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 70 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 125 875
 
Lisätiedot
Kotomänty Apartments sijaitsee Rukalla 2,8 km:n päässä Etutuolilta, ja se tarjoaa grillin, suksisäilön ja saunan. Kuru on 2,9 km:n päässä majoituspaikasta. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi, ja paikan päällä on myös ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Kaikissa majoitusyksiköissä on taulu-tv, ja joihinkin kuuluu terassi ja/tai patio. Keittiössä on astianpesukone ja uuni. Asiakkaiden käytettävissä on myös mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Kaikissa majoitusyksiköissä on oma kylpyhuone, johon kuuluu hiustenkuivaaja.

Lähistöllä voi harrastaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten hiihtoa ja pyöräilyä. RukaExpress-tuolihissi on 3,1 km:n päässä ja Saarua II 3,4 km:n päässä Kotomänty Apartmentsista. Lähin lentokenttä on Kuusamon lentokenttä, joka sijaitsee 18 km:n päässä majoituspaikasta.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 2,8 km, Lentokenttä: 18 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruka


HIrsilammintie 1A Kuusamo (Ruka)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta