Vuosselin Kruunu

KohdeID: M1024-1006
Kuusamo, Lappi
Vuosselintie 19
Vuodepaikat: 21- Pinta-ala: 140 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 1490 10430
 
Lisätiedot
Vuosselin Kruunu sijaitsee Rukalla, ja sen mukavuuksiin kuuluvat suksisäilö sekä sauna. Majoitukseen kuuluu sauna. RukaExpress-tuolihissi on 300 metrin päässä majoituspaikasta. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintialue, ja WiFi on käytettävissä maksutta.

Kaikissa majoitusyksiköissä on oleskelualue, taulu-tv ja DVD-soitin. Jokaisessa majoitusyksikössä on myös keittiö, jossa on astianpesukone ja uuni. Saatavilla ovat myös mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Kaikissa majoitusyksiköissä on oma kylpyhuone, jossa on suihku.

Majoituspaikka tarjoaa elintarvikkeiden kuljetuspalvelun.

Monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin kuuluvat muun muassa hiihto ja patikointi. Saarua II -hiihtohissi on 800 metrin päässä Vuosselin Kruunusta. Kuusamon lentoasemalle on 20 km.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,3 km, Lentokenttä: 20 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Laskettelu, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ruka


Vuosselintie 19 Kuusamo (Ruka)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta