Vuosnaisten Meriasema

KohdeID: M1024-587
Kustavi, Varsinais-Suomi
Vuosnaistentie 616
Vuodepaikat: 2- Pinta-ala: 20 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 35 245
 
Lisätiedot
Tämä lomakylä sijaitsee luonnonkauniissa saaristossa Pohjanlahden äärellä ja vain 8 kilometrin päässä Kustavista. Se tarjoaa huoneita ja mökkejä rentouttavaan lomanviettoon meren ja luonnon helmassa.

Kaikista Vuosnaisten Meriaseman huoneista on merinäköala, ja huoneisiin kuuluu terassi ja oma kylpyhuone. Perustason Economy-mökkeihin kuuluu jaettu kylpyhuone. Käytettävissä on ilmainen Wi-Fi ja pysäköintialue.

Vuosnaisten Meriaseman ravintolassa voi nauttia ennakkoon tilattuja aterioita ja aamiaista. Kahvilassa on tarjolla erilaisia välipaloja ja juomia. Majoituspaikassa on myös ruokakauppa sekä grillipaikka ulkona.

Vuosnaisten Meriasemalla on oma venelaituri, ja lähistöllä on useita patikointi- ja pyöräilyreittejä. Lisämaksusta käytettävissä on yhteinen sauna.

Ahvenanmaalle kulkevat saaristolautat lähtevät vain 300 metrin päässä Vuosnaisten Meriasemalta sijaitsevalta laiturilta. Turkuun on 90 minuutin ajomatka.

Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet ovat sallittuja pyydettäessä. Niistä voidaan veloittaa maksu.


 
Etäisyydet
Kauppa: 5 km, Ravintola: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Sauna (sähkö), Sähkö, Tupakointi: EI,

Vuosnaistentie 616 Kustavi (Kustavi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta