KohdeID: M901-6649

Kuopio, Pohjois-Savo
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 130 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2016


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Kuopiosta 50 km kaakkoon, kirkasvetinen Hormajärvi 20 m (pituus n. 4,3 km, leveys n. 0,6 km), loivasti syvenevä, kova hiekoitettu ranta, laituri ja oma vene. Hirsimökki 1989 rakennettu uudelleen 2015 käyttäen viimeisintä rakennustekniikkaa ja varustelua. Alakerrassa olohuone, keittiöosa, ruokailutila, makuuhuone parivuode, sähkösauna, pesuhuone/kodinhoitotila/wc, lasitettu terassi. Alakerran tiloissa lattialämmitys, ilmastointi ja ilmalämpöpumppu. TV on sekä ylä- että alakerrassa. Yläkerrassa makuuhuone parivuode ja vuode, makuuhuone parivuode, parvihuone jossa sohva, erillinen wc, parveke. Huvilan vesijohto tulee Hormajärvestä suodattimen kautta ja on tarkistettu juomakelpoiseksi. Erillinen rantasauna, jossa puukiuas, suihku, pukuhuone, takkatupa, jääkaappi, vaatekaappi ja tilava katettu terassi. Saunan vieressä on puuvaja ja ulkokäymälä. Mökin pihassa on tilava grillikota. Käytettävissä myös pallogrilli ja sulkapallopelivälineet. Kohteen henkilömäärän voi ylittää kahdella lapsella (kaksi lasten lisävuodetta löytyy), kunhan asiasta mainitsee varauksen lisätiedoissa. Huvila sijaitsee lehtipuuvaltaisessa rinnemaastossa, Hormajärvi on kirkasvetinen, keskeltä syvä ja lähteinen järvi, johon ei ole laskenut teollisuus- tai maataloussaasteita. Ranta-asukkaat ovat käyttäneet vettä aina juomavetenä. Vuokralaisten käytettävissä polkupyörä, rattikelkka ja pulkka. Vehmersalmen keskustaan 2 km, Alahovin viinikartano Vaajasalossa 20 km, Siilinjärvellä kylpylä Fontanella, Kasurilan laskettelukeskus ja Tarinan Golf 50 km. Liinavaatesetti 50 € /henkilö, sisältää myös kylpytakin ja tossut.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 0.1 km, Hiihtokeskukseen: 40.0 km, Kauppa: 2.0 km, Naapuriin: 0.05 km, Ravintola: 2.0 km, Uimarantaan: 0.02 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta