KohdeID: M901-6014

Kuopio, Pohjois-Savo
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 83 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2016


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Kuopiosta 65 km koilliseen, Petäjälahti 300 m, lähin hyvä ja lapsiystävällinen uimaranta on Tahkonlahdella, jonne matkaa 4 km, soutuvenettä ei ole käytössä. Terassin suuri allas (eri sopimuksesta) toimi kesäaikana hyvin lapsille uima-altaana. Hirsimökki 2016, iso ja valoisa tupakeittiö, makuuhuone parivuode, makuuhuone 2 vuodetta. Tupakeittiön yhteydessä on erillinen WC. Yläkerran parvitilassa on parisänky ja lisäksi parivuoteeksi avautuva sohva. Parvitilan keskikorkeus on 160 cm. Portaat parvelle ovat melko jyrkät, mutta silti helppokulkuiset. Portaiden yläpäässä on lapsille turvaportti. Parvella on myös TV ja DVD-soitin, lapsille oma viihtyisä leikkisoppi sekä leluja ja lautapelejä. Pesuhuoneeseen ja puukiukaalla varustettuun saunaan käynti kuistin kautta. Pesuhuoneen yhteydessä on toinen WC, suihku ja pesukone, jossa on myös kuivausrumpu. Mökissä on nopea langaton netti (wlan 4G yhteydellä). Suureen kuistiin on upotettu tunnelmavalaistu kylpypalju johon mahtuu väljästi 8 henkilöä. Palju on vuokrattavissa lisähintaan 150 €/vrk itse lämmitettynä. Kylpypaljun varaus tulee tehdä ennakkoon netissä. Urheiluvälineille on erillinen lämmin varasto jossa on telineet suksille, tilava hylly hiihtokengille ja muille urheiluvälineille sekä kuivatustila urheiluvaatteille. Tasokas ja tilava Tahkovaara lomamökki Nipasen alueella. Skibussi-pysäkille voi laskea suoraan Tahkovaara lomamökiltä vaikka suksilla, matkaa on alamäkeen 250 m. Golden Resortsin New Course- golfkentälle matkaa on 500 m ja Tahko Old Course –kentälle 5 km. Kaikki Tahkon ja Nilsiän palvelut ovat 4-5 km:n säteellä. Lemmikit sallittu lisämaksusta 40 euroa/varaus. Varaukset alkavat Tahkolla klo 16 alkaen ja päättyvät lähtöpäivänä viimeistään klo 12 (myös viikonloppuvaraukset).

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 0.25 km, Hiihtokeskukseen: 4.5 km, Kauppa: 4.5 km, Naapuriin: 0.02 km, Ravintola: 4.5 km, Uimarantaan: 4.0 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta