KohdeID: M901-4399

Kuopio, Pohjois-Savo
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 112 m2
Rakennettu: 2014


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Kuopiosta 65 km koilliseen, Syväri järvi 60 m, luonnontilainen yhteisranta, jossa voi uida sekä oma vene. Lisäksi matala lapsille sopiva yhteisranta ja laituri 2 km:n päässä. Hirsirakenteinen kolmikerroksinen paritalon puolisko lähellä Tahkovuoren laskettelukeskusta, rakennettu 2014. Keskikerroksessa tupakeittiö, makuuhuone parivuode, makuusoppi 2 vuodetta, WC, parveke. Yläkerrassa makuuhuone 2+2 vuodetta, aula ja WC. Alakerrassa kodinhoitohuone, pesuhuone (2 suihkua) ja WC, sauna (sähkökiuas). Kerssintie 16 A huoneistossa on joka kerroksessa yksi WC ja pesuhuoneessa 2 suihkua. Kesäaikana käytössä kaasugrilli. Autotalli ei ole asiakkaiden käytössä. Ilmalämpöpumppu. **Lisämaksusta vuokrattavissa puulämmitteinen kylpypalju, hinta 150€ / 1-3 vrk, 400€ / 4-7 vrk (asiakas täyttää, lämmittää, tyhjentää ja puhdistaa paljun itse). ** Tasokas Kerssintie 16 A lomahuoneisto, joka sijaitsee rauhallisella alueella Syväri-järven rannassa. Kalarikas järvi kalalajit mm. siika, kuha, hauki ja ahven. Hyvä ja rauhallinen tukikohta Tahkolla perheille tai pariskunnille. Tahkon kaikki palvelut 2-3 km:n päässä. Rinnetontti, rannan ja huvilan välissä on tie, joka johtaa yhdelle huvilalle. Varaukset alkavat tulopäivänä kello 16.00 ja päättyvät lähtöpäivänä kello 12.00 (myös viikonloppuvaraukset). Huoneistoa suositellaan perheille ja pariskunnille, huoneistoa ei vuokrata nuorisoporukoille.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 0.7 km, Hiihtokeskukseen: 3.0 km, Kauppa: 2.6 km, Naapuriin: 0.0 km, Ravintola: 2.6 km, Uimarantaan: 2.0 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta