KohdeID: M901-2861

Kuopio, Pohjois-Savo
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 52 m2
Rakennettu: 2000


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Kuopiosta 65 km koilliseen, Syväri 500 m (pituus 30 km, leveys 10 km), ei omaa rantaa, yhteisranta 2.0 km, ei omaa venettä. Tahkon keskustan läheisyydessä sijaitseva viihtyisä huoneisto hirsiparitalossa. Huoneisto on valmistunut vuonna 2000. Sen pinta-ala on 52 m, jonka lisäksi huoneistossa on 20 m parvi (korkeus 1,6 m). Alakerrassa 1 makuuhuone, jossa parisänky, olohuone, keittiö, sauna, pesuhuone ja erillinen wc. Olohuoneessa takka sekä käynti terassille. Yläkerrassa makuualkovi, jossa parisänky sekä avoimella parvella 1 sänky ja levitettävä vuodesohva, jossa kaksi petipaikkaa. Huoneistossa ilmalämpöpumppu. Kodikas Aamurusko lomahuoneisto kävelymatkan päässä kaikista Tahkon palveluista, mm. Tahko-golf on vieressä. Huoneiston olohuoneesta ja parvekkeelta on suora näköyhteys rinteille. Laskettelurinteille matkaa jäätä pitkin n. 1 km ja tietä pitkin n. 1,5 km. Syvärin järvelle 0,3 km yhteisranta lähellä, ei venettä, Nilsiään 12 km, Kuopioon 65 km, IKEA ja Matkuksen ostoskeskus 70km. Lapsiportit portaiden molemmissa päissä. Ei lemmikkejä. VAIN PERHEILLE ! Pinnasänky=matkasänky. Varaukset alkavat Tahkolla klo 16 alkaen ja päättyvät lähtöpäivänä viimeistään klo 12. (Myös viikonloppuvaraukset)

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 0.1 km, Hiihtokeskukseen: 0.7 km, Kauppa: 0.7 km, Naapuriin: 0.0 km, Ravintola: 0.7 km, Uimarantaan: 2.0 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta