KohdeID: M901-7776

Kouvola, Kymenlaakso
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 120 m2
Rakennettu: 1960


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Kouvolasta 30 km pohjoiseen, Iso-Kamponen 10 m (pituus 1 km, leveys 2 km), kova, loivasti syvenevä hiekka/savipohja, laituri, soutuvene ja polkuvene. Puurakenteinen mökki 1960, täysin remontoitu ja laajennettu 2007, olohuone, keittiö, makuuhuone, jossa parivuode, pesuhuone, jossa suihku ja wc, sauna puukiukaalla, eteinen, iso katettu terassi. Yläkerrassa makuuhuone, jossa parivuode ja kerrossänky, aulassa makuualkovi, jossa 120 cm vuode (verho). Juomavesi on tutkittu ja täyttää talousveden kriteerit, mutta ajoittain siinä on hajuhaittaa. Joutsen on kolmen mökin pihapiirissä sijaitseva kiva vuokramökki, jossa on kaikki mukavuudet. Mökin maksimihenkilömäärä voi ylittyä kahdella lapsella. Samalla alueella on myös toinen vuokramökki 13810. Omistajalta voi kysyä vuokralle lisätilaksi myös pientä mökkiä, jossa kaksi makuupaikkaa, suihku, wc ja keittiö. Näihin kolmeen mökkiin mahtuu yli 15 hengen seurue loman viettoon samaan pihapiiriin. Tämän vuokramökin läheisyydessä on hyvät marja- ja sienimaastot sekä Iso-Kamponen on hyvin kalaisa järvi. Mökkien pihapiirissä on yhteiskäytössä katettu tulipaikka, leikkialue, pingispöytä katoksessa sekä kaksi polkuvenettä. Verlan tehdasmuseo (Unescon maailmanperintökohde) 2 km, Jaala 11 km, Tykkimäen huvipuisto 27 km, Vesipuisto Aquapark 27 km, Bogeygolf 29 km, Kouvola 31 km, Mielakan laskettelukeskus 32 km, Repoveden kansallispuisto 46 km, Lahti 66 km, Lappeenranta 106 km, Nuijamaan raja-asema 132 km, Helsinki 157 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 4.0 km, Hiihtokeskukseen: 32.0 km, Kauppa: 9.0 km, Naapuriin: 0.025 km, Ravintola: 9.0 km, Uimarantaan: 0.05 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta