KohdeID: M901-7644

Kouvola, Kymenlaakso
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 155 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2009


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Kouvolasta 29 km itään, Vääntäjänvirta 40 m, hiekoitettu ranta, laituri, oma vene. Vääntäjänvirta on erittäin pitkä vesistö, joka yhtyy Immasenjärveen. Puurakenteinen talo 2009, keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone parivuode ja tv, toinen makuuhuone 2 vuodetta, kolmas makuuhuone 2 vuodetta, neljäs makuuhuone 2 vuodetta. Kodinhoitohuone, pesuhuone, jossa wc, suihku ja kylpyamme, lisäksi erillinen wc, katettu terassi. Talossa on koneellinen ilmanvaihto, ilmalämpöpumppu ja internet. Päärakennuksessa ei ole saunaa, mutta käytössä on erillinen hyvin varustettu rantasauna (25 m), jossa on pesuhuone, iso takkatupa, minikeittiö ja kaksi vaihtoehtoista vuodepaikkaa. Rantasaunan yhteydessä oleva palju on vapaasti käytettävissä. Grillikatos, jossa kaasugrilli, mahdollisuus myös puiden polttoon. Vieressä on myös nuotiopaikka. Kahden auton katos. Tasokas ja tilava Virransivu sijaitsee luonnontilaisella rinnetontilla useiden kymmenien kilometrien mittaisen vesireitin varrella, jossa on hienot maisemat vaikkapa melojille. Tälle vuokrahuvilalle mahtuu isompikin porukka mukavan loman viettoon. Tykkimäen huvipuisto 25 km, Vesipuisto Aquapark 25 km, Bogeygolf 25 km, Mielakan laskettelukeskus 29 km, Kouvola 29 km, Lappeenranta 69 km, Lahti 90 km, Nuijamaan raja-asema 93 km, Helsinki 165 km. Huom! Viikonloppuvaraukset vain klo 14.00 asti, kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin (A-kaudella) viikonloppuvaraukset päättyvät klo 12.00.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 7.0 km, Hiihtokeskukseen: 29.0 km, Kauppa: 7.0 km, Naapuriin: 0.05 km, Ravintola: 17.0 km, Uimarantaan: 0.04 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta