OtsoPirtti: Maria and Otso Apartments

KohdeID: M1024-732
Koli, Pohjois-Karjala
Alakuja 12
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 90 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 100 700
 
Lisätiedot
OtsoPirtti: Maria and Otso Apartments sijaitsee Kolinkylässä. Majoituspaikassa on grilli, poreamme ja sauna. Kolin kansallispuisto on 5 km:n päässä majoituspaikasta. Kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi, ja lisäksi paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Kaikissa majoitusyksiköissä on oleskelu- ja ruokailutila sekä terassi. Joissakin majoitusyksiköissä on myös taulu-tv satelliittikanavilla sekä DVD-soitin. Minikeittiössä on astianpesukone, uuni ja kahvinkeitin. Saatavilla ovat myös pyyhkeet.

Otsopirtti Apartmentsissa on myös kylpytynnyri.

Majoituspaikassa voi heittää tikkaa, ja alueella on hyvät hiihto- sekä kalastusmahdollisuudet. OtsoPirtti: Maria and Otso Apartments on 6 km:n päässä Kolin tuoli-/maisemahissiltä. Joensuun lentoasemalle on matkaa 56 km.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 56 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta, Oma järvenranta,

 
Varusteet
DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kylpytynnyri, Lemmikkieläimet sallittu, Poreamme, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu,
Lähin hiihtokeskus Alhovuori


Alakuja 12 Koli (Koli)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta