KohdeID: M901-8391

Kolari, Lappi
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 73 m2
Rakennettu: 2005


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Rovaniemeltä 165 km pohjoiseen, Ylläsjärven matkailukylässä, Sport Resort Ylläksen vieressä sijaitseva huoneistohotelli, rak. 2006. Huoneistossa on tupakeittiö, jossa levitettävä vuodesohva, 2 makuuhuonetta, joista yhdessä 2 erillistä vuodetta ja lisävuoteena vuodetuoli ja toisessa 2 erillistä vuodetta, pesuhuone/wc, sauna, erillinen wc. Huoneisto sijaitsee 3. kerroksessa, näkymä Ylläsjärven kylälle päin. Muuta: Nettiyhteys on kaapelilla jossa Playstation 4 konsoli, jonka kautta pääsee nettiin ja mahdollisuus katsoa Netflix verkkopalvelua. Näytön koko 25 tuumaa. Vaatehuone ei ole asiakkaiden käytössä. Taloyhtiön yhteinen suksienhoitotila. Huoneistokohtainen varasto. Hyvätasoinen Ski In-Ski Out huoneisto. Lapland Hotel Saagan palvelut, uima-altaat ja ravintolat yhdyskäytävän päässä. Hintoihin ei sisälly Lapland Hotel Saagan palvelut, vaan ne on varattava erikseen hotellilta. Huoneistosta pääsee helposti rinteeseen, laduille, patikointireiteille ja illanviettoon. Loppusiivous sisältyy hintoihin. Liinavaatteet on mahdollista vuokrata. Huoneistoon ei saa tuoda lemmikkejä.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 0.1 km, Hiihtokeskukseen: 0.3 km, Kauppa: 4.0 km, Naapuriin: 0.0 km, Ravintola: 0.05 km, Uimarantaan: 5.5 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta