KohdeID: M901-6013

Kiuruvesi, Pohjois-Savo
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 82 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1995


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Iisalmesta 40 km länteen, Körtti-järvi 25 m, kova, hiekoitettu loivasti syvenevä ranta, laituri ja oma vene. Pyöröhirsimökki 1995, tupakeittiö vuodesohva kahdelle, makuuhuone parivuode, makuuhuone 2 vuodetta, eteinen, pukuhuone, pesuhuone, sauna (puulämmitteinen) ja katettu terassi. Vesijohto tulee lähteestä, ilmalämpöpumppu lisälämmitykseen ja viilennykseen. Tasainen männikkötontti, rannassa koivuja, järvi avautuu länteen. Rannassa grillikatos, nuotiopaikka ja savusauna, joka lämmitetään lisämaksusta. Pihassa kesäkäytössä oleva hirsiaitta, jossa 2 vaihtoehtoista vuodepaikkaa ja sähköt, halkoliiteri. Lapsiystävällinen ranta, pitkän laiturin päässä vettä 1,5 m, mainiot marja- ja sienimaat omistajan mailla. Lapsille keinu, hiekkalaatikko ja leluja. Mökillä on syöttötuoli, pinnasänky on saatavissa tarvittaessa. Mökissä on myös kuivausrumpu. Lemmikit ovat sallittuja, mutta koiria saa tuoda vain yhden. Alueella saatavissa pitopalvelua mökille. Kiuruvedellä ja Pielavedellä on runsaasti kesäteatteri- ja musiikkitapahtumia. Moottorikelkkareitille 2 km. Kiuruveden palvelut 17 km, SPA kylpylä Runni 17 km, Iisalmessa Ylä-Savon Golf ja Paloisvuoren ulkoilualue (mm. frisbeegolf-rata, laskettelurinne ja murtomaalatuja) 40 km, Kasurilan hiihtokeskus 80 km, ratsutalli 21 km, Kuopion lentoasema 100 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 17.0 km, Hiihtokeskukseen: 40.0 km, Kauppa: 19.0 km, Naapuriin: 0.4 km, Ravintola: 17.0 km, Uimarantaan: 0.025 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta