Apartment Levin Stara 2

KohdeID: M1024-976
Kittilä, Lappi
Skimbaajankuja 7 A 4
Vuodepaikat: 5- Pinta-ala: 60 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 150 1050
 
Lisätiedot
Apartment Levin Stara 2 sijaitsee Levissä 400 metrin päässä Levin kylpylästä ja tarjoaa ilmaisen WiFin, ilmastoituja majoitusyksiköitä ja saunan. Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit on 900 metrin päässä. Paikan päällä on myös ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Kaikissa majoitusyksiköissä on kaapeli-tv, ja joissakin on parveke ja/tai patio. Keittiössä on astianpesukone. Muita mukavuuksia ovat uuni, mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeitin. Kaikissa majoitusyksiköissä on suihkulla varustettu oma kylpyhuone.

Apartments Levin Stara 2 tarjoaa myös saunan.

Alueella voi harrastaa golfia ja patikointia. Apartment Levin Stara 2 on 100 metrin päässä Levin torista ja 2,5 km:n päässä Peak Laplandin näköalapaikasta. Apartment Levin Stara 2 sijaitsee 13 km:n päässä Kittilän lentoasemalta.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 13 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kamiina, Kuivauskaappi, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Laskettelu, Moottorikelkkailu, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Levi


Skimbaajankuja 7 A 4 Kittilä (Levi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta