Levi Check Inn

KohdeID: M1024-808
Kittilä, Lappi
Torikuja 4a
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: ? m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 140 980
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka tarjoaa eri puolilla Leviä sijaitsevia majoitusyksiköitä, joihin kuuluu oma sauna, kuivauskaappi ja ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus paikan päällä. Kittilän keskustaan on 20 minuutin ajomatka.

Levi Check Innin vakiomukavuuksiin kuuluvat astianpesukone, sähköliesi, mikroaaltouuni, oleskelualue, tv ja sohva. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu myös oma kylpyhuone suihkulla. Mökit sijaitsevat 0,3-3,0 km:n päässä Levi Villagesta.

Joissakin Levi Check Innin majoitusyksiköissä on takka, suksisäilö ja pesukone.

Jotkin huoneistot ovat vain 200 metrin päässä Levin hiihtokeskuksesta, ja enimmillään majoitusyksiköiden ja hiihtokeskuksen välillä on matkaa 3 km. Levin keskustassa on monia ravintoloita, kauppoja ja yöelämän paikkoja.


 
Varusteet
Astianpesukone, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Laskettelu, Maastopyöräily,
Lähin hiihtokeskus Levi


Torikuja 4a Kittilä (Levi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta