Hiprakka Cabin

KohdeID: M1024-1014
Kittilä, Lappi
Sointutie 3
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: ? m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 188 1316
 
Lisätiedot
Hiprakka Cabin tarjoaa majoitusta Levillä. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintialue. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Majoituspaikasta voi vuokrata pyörän, ja alue on hiihtäjien suosiossa.

Majoitusyksikköihin kuuluu oma kylpyhuone sekä keittiö, jossa on astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni. Asiakkailla on käytettävissään myös taulu-tv kaapelikanavilla. Hiihtokauden aikana hintaan sisältyy 2 hissilippua. Loppusiivous, liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Spa Water World, Levi on 1,2 km:n päässä Hiprakka Cabin -majoituspaikasta, ja Congress & Exhibition Centre Levi Summit on 1,4 km:n päässä majoituspaikasta. Alueella voi myös harrastaa monia muita aktiviteetteja, kuten golfausta ja pyöräilyä. Lähin lentoasema on 13 km:n päässä sijaitseva Kittilän lentoasema.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 13 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Laskettelu, Maastopyöräily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Levi


Sointutie 3 Kittilä (Levi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta