Riihiivalkea Apartments

KohdeID: M1024-723
Kitee, Pohjois-Karjala
Valkeavaarantie 18
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 50 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 66.88 468.16
 
Lisätiedot
Itsepalvelumajoitusta tarjoava Riihiivalkea Apartments sijaitsee mäntymetsässä Valkeajärven vieressä, ja se tarjoaa helpon pääsyn vaellusreiteille ja maastohiihtoladuille. Kiteen keskusta on 25 minuutin ajomatkan päässä.

Kaikkiin huoneistoihin kuuluu olohuone, jossa on taulu-tv, sekä kalustettu terassi. Keittiöissä on liesi, uuni ja mikroaaltouuni. Omassa kylpyhuoneessa on kylpytakki ja tossut.

Riihiivalkea Apartments tarjoaa ravintolan ja karaokebaarin viihdettä varten. Spa-palveluihin kuuluvat perinteinen suomalainen sauna, savusauna järvenrannalla ja hierontapalvelut.

Kalastusta, melontaa, pöytätennistä ja pyöräilyä voi nauttia ympäristössä. Moottorikelkkasafareita ja mönkijöiden vuokrausta voidaan myös järjestää.

Joensuun lentokenttä on 102 km:n päässä majoituspaikasta. Niiralassa sijaitseva Suomen ja Venäjän rajanylityspaikka on 43 km:n päässä.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Kiteellä! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Keskustaan: 25 km, Lentokenttä: 102 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Maastopyöräily, Moottorikelkkailu, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruunarinteet


Valkeavaarantie 18 Kitee (Kitee)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta