KohdeID: M901-4983

Kirkkonummi, Uusimaa
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 112 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1965


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Helsingistä 30 km länteen, Suomenlahti, Espoon Suvisaariston ja Porkkalan välissä oleva Medvastö/Höterviken 10 m, matalaa ja kovaa hiekkapohjaa, oma soutuvene ja iso laituri. Lautaverhoiltu huvila 1965, remontoitu 2015, olohuone (2 yhden hengen vuodesohvaa) ja ruokailutila, keittokomero, makuuhuone 2 vuodetta ja liukuovella eristettävä makuusoppi jossa kerrossänky, makuuhuone 2 vuodetta, wc, sauna (puukiuas) ja pesuhuone (2 suihkua). Laajat terassitilat. Weber-grilli. Lisävarustelu: koneellinen ilmanvaihto sekä viilennyslaitteisto. Langaton internet-yhteys (WiFi) 100 Mt. Huom! Kohteessa peritään varausehtojen mukainen 150 euron panttimaksu käteisellä. Viihtyisä huvila aurinkoisella ja rauhallisella paikalla Kirkkonummen Medvastössä niemen kärjessä. Kaunis avomerinäköala luotoineen lounaaseen. Pihamaa on tasainen ja valoisa sekä myös aidattu (ei kuitenkaan rannan puolelta) Alueella on hyvät kalavedet. Sähköliesi on induktioliesi. Varustukseen kuuluu myös kuivausrumpu. Kaivosta tuleva vesijohtovesi on rautapitoista ja siinä on lievä värihaitta, mutta vesi on tutkittua ja turvallista käyttää myös juomavetenä. Halutessaan asiakas voi tuoda juomavettä tullessaan. Kirkkonummi 25 km. Porkkala 25 km, Peuramaa Ski ja Golf 18 km, Hirsala Golf 12 km, Långvikin kylpylä 9 km, ratsutila Wikner 18 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 4.0 km, Hiihtokeskukseen: 18.0 km, Kauppa: 6.0 km, Naapuriin: 0.03 km, Ravintola: 9.0 km, Uimarantaan: 0.01 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus,
Lähin hiihtokeskus Vihti Ski


tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta