Saivaara Mökit

KohdeID: M1024-882
Kilpisjärvi, Lappi
harjuntie 21
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 75 525
 
Lisätiedot
Saivaara Mökit tarjoaa lemmikkiystävällistä majoitusta Kilpisjärvellä. Majoituspaikassa on sauna. Øvre Dividal -kansallispuisto on 50 km:n päässä. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Majoitustiloissa on taulu-tv, ja joissakin majoitusyksiköissä on myös terassi ja/tai parveke. Keittiössä on astianpesukone. Muita mukavuuksia ovat uuni ja kahvinkeitin. Omassa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku.

Majoituspaikassa on myös grilli.

Paikan päältä voi vuokrata ilmaiseksi polkupyöriä, ja lähistöllä on hyvät hiihto- ja pyöräilymahdollisuudet. Lähialueella voi harrastaa myös mm. kalastusta, melontaa ja patikointia.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Kilpisjärvellä! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kamiina, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Moottorikelkkailu, Retkeily,


harjuntie 21 Kilpisjärvi (Kilpisjärvi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta