Kilpisjärven Tunturimajat

KohdeID: M1024-820
Kilpisjärvi, Lappi
Naalintie 2
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 75 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 90 630
 
Lisätiedot
Kilpisjärven Tunturimajat tarjoaa itsepalvelumajoitusta parimökeissä Kilpisjärven tuntumassa Suomen Lapissa. Mökeissä on oma sauna. Majoituspaikka sijaitsee alle 7 km:n päässä Mallan luonnonpuistosta.

Jokaisessa huoneistossa on olohuone, jossa on nahkasohva, televisio ja takka. Hyvin varustetussa keittiössä on astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni.

Majoituspaikasta avautuu näköala järvelle ja ympäröiville tuntureille.

Kilpisjärven Tunturimajoja ympäröivällä alueella voi harrastaa mm. maastohiihtoa, kalastusta ja patikointia. Järvenrannalle on vain 650 metriä.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Kilpisjärvellä! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Kauppa: 0,2 km, Ravintola: 0,1 km, Uimarantaan: 0,7 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,


Naalintie 2 Kilpisjärvi (Kilpisjärvi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta