Majatalo Korkeatupa

KohdeID: M1024-836
Kerimäki, Etelä-Savo
Ruokolahdentie 545
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0
 
Lisätiedot
Majatalo Korkeatupa sijaitsee Kerimäellä 25 km:ä Savonlinnasta itään, ja se tarjoaa yksityisen ranta-alueen Puruveden rannalla. WiFi ja pysäköintimahdollisuus ovat käytettävissä ilmaiseksi. Yleisiin mukavuuksiin kuuluu oleskelutila, grillausalue sekä huvimaja puutarhassa.

Majatalo Korkeatupa koostuu lukuisista perinteisistä hirsirakennuksista, ja se tarjoaa jääkaapilla varustettuja huoneita, joiden kalustetulta patiolta on puutarhanäköala. Asiakkailla on käytettävissään oma tai jaettu kylpyhuone.

Majoituspaikka sijaitsee rauhallisella Etelä-Savon maaseudulla rikkaan luonnon läheisyydessä. Se tarjoaa helpot yhteydet lukuisille luontopoluille.

1400-luvulta peräisin oleva Olavinlinna on 25 minuutin ajomatkan päässä, ja Joensuun lentokentälle on 90 km:n matka.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 90 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, kuivausrumpu, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, pyykinpesukone, Radio, SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruunarinteet


Ruokolahdentie 545 Kerimäki (Kerimäki)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta