Lounalahti

KohdeID: M1024-691
Kerimäki, Etelä-Savo
Lautakannantie 156
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 80 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 185 1295
 
Lisätiedot
Kolmen makuuhuoneen mökki sijaitsee luonnon ympäröimänä Puruveden rannalla, 10 minuutin ajomatkan päässä Kerimäen keskustaajamasta. Se tarjoaa oman saunarakennuksen, ilmaiseksi käytettävän soutuveneen ja tilavan terassin, jolta on näköala järvelle.

Lounalahdessa on täysin varusteltu keittiö, grillausvälineet, pyykinpesukone ja kuivain. Nykyaikaiseen ja rakenteeltaan avoimeen mökkiin kuuluu olohuone, jossa on tv ja DVD-soitin. Myös jokaisessa makuuhuoneessa on satelliitti-tv. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Asiakkaat voivat rentoutua rauhallisessa ympäristössä, vierailla Kerimäen vanhassa puukirkossa ja kalastaa järvellä. Lounalahden henkilökunta voi avustaa kalastuslupien järjestämisessä.

Monenlaisia kauppoja ja ravintoloita on 6 km:n säteellä. Savonlinnan keskiaikaiselle Olavinlinnalle on 30 minuutin ajomatka.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Kerimäellä! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Kauppa: 6 km, Keskustaan: 10 km, Ravintola: 6 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruunarinteet


Lautakannantie 156 Kerimäki (Kerimäki)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta