Tastulan Lomakylä

KohdeID: M1024-894
Kaustinen, Keski-Pohjanmaa
Pertuntie 7
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 90 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 68 476
 
Lisätiedot
Kaustisilla sijaitseva Tastulan Lomakylä tarjoaa oman järvenranta-alueen puulaiturilla ja lemmikkiystävällistä majoitusta. Kokkolaan on matkaa 40 km. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Kaikissa majoitusyksiköissä on ilmastointi ja taulu-tv. Joihinkin majoitusyksiköihin kuuluu myös terassi ja/tai patio järvinäköalalla. Lomamökeissä on ruokailualue ja keittiö, jossa on uuni ja mikroaaltouuni. Saatavilla ovat myös leivänpaahdin, jääkaappi, liesitaso ja vedenkeitin. Tastulan Lomakylä tarjoaa ilmaisen WiFin kaikissa tiloissa.

Tastulan Lomakylä tarjoaa myös lasten leikkipaikan.

Majoituspaikassa voi pelata minigolfia, ja alue on suosittua hiihto- ja pyöräilymaastoa. Paikan päällä voi harrastaa useita erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta ja patikointia.


 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Lakis


Pertuntie 7 Kaustinen (Kaustinen)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta