kokkopellon lomatalot

KohdeID: M2531nosto
Kajaani, Kainuu
heinirannantie 900
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 75 m2
Rakennettu: 1994


 
Ota yhteyttä
Puh: 050-5720134
Puhelinajat: ark: 6-23, la: 6-23, su: 6-23


Vuokraushinnat vrk vkl vko
90 180 540
 
Lisätiedot
Kokkopellon lomataloilla on kaksi talviasuttavaa hirsimökkiä kauniissa Koutaniemen kylässä. Mökit ovat maaseudun rauhassa, mutta vain viidentoista minuutin ajomatkan päässä Kajaanin monipuolisista palveluista. Mökit sijaitsevat kahden lammen rannalla, Oulujärven läheisyydessä (300m). Lammista toinen on lähdelampi ja siinä on myös uimapaikka. Tuomon tuvalta lammelle on matkaa 50m ja Jaakon majalta 20m. Oulujärven uimarantaan on matkaa noin 300 metriä. Mökeillä on käytössä omat grillauspaikat. Jaakon majalla on huvimaja ja grillauspaikka pienessä saaressa. Tuomon tuvalla on grillauspaikka toisen lammen rannaalla ja mökin pihassa. Uusi puulämmitteinen rantasauna lammen rannalla.
Talvella hiihtämään ja kelkkailemaan pääsee suoraan mökin pihasta. Kesällä Mahdollisuus vuokrata soutuvene olulujärvellä käyntiä varten. Oman veneen lasku oulujärveen onnistuu läheisetä venesatamasta. Koutaniemi-vuoreslahti alueella on uudet retkeilyreitit. Ympäristössä on syksyisin hyvät marjastus- ja sienestysalueet.

Mökit ovat kooltaan 75 neliötä. Alakerrassa on tupakeittiö, pesuhuone, sähkösauna, wc ja makuuhuone. Yläkerrassa makuuhuone ja aula.
Mökkien varustetaso on korkea. Keittiöstä löytyvät kaikki keittiön kodinkoneet: Astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin yms. Olohuoneessa on radio, tv ja dvd-soitin.
Pesuhuoneessa suihkukaappi ja pyykinpesukone.

Majoitus on mitoitettu neljälle hengelle (lisäksi lapset voi majoittaa lisävuoteisiin).
Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan.
Hintaan sisältyy: Pyyhkeet, kankaiset laudeliinat, lakanat (valmiiksi pedatut vuoteet), talous- ja wc-paperit. Takkapuut kuuluvat myös mökkivuokraus hintaan.
Mahdollisuus ateriapalveluihin erillistilauksesta.
Tule nauttimaan lomastasi raikkaan ilman, kauniiden maisemien ja rauhan keskelle. Soita meille. Kerromme mielellämme lisää mökeistämme.

Hakusanoja: oulujärvi, majoitus, kajaani, mökki, mökkimajoitus, mökkivuokraus, majoitusta,laadukas, majoitu, vuokrattavana, rauhallinen, talo, majoituspalvelu, vähimmäisyöt, vuokramökit,


 
Etäisyydet
Apteekki: 16 km, Kauppa: 16 km, Keskustaan: 18 km, Lentokenttä: 25 km, Rautatieasema: 18 km, Ravintola: 16 km, Terveyskeskus: 18 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Maastopyöräily, Marjastus, Metsästys, Moottorikelkkailu, Retkeily, Sienestys, Uinti, Veneily,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta