Kuusiston Kruunu Villas

KohdeID: M1024-880
Kaarina, Varsinais-Suomi
Kuuslahdentie 60
Vuodepaikat: 10- Pinta-ala: 80 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 390 2730
 
Lisätiedot
Kuusiston Kruunu sijaitsee Kaarinassa ja tarjoaa yksityisen ranta-alueen. Näissä joenrannassa sijaitsevissa kodeissa on ulkoporeallas, josta voi nauttia ympäri vuoden. Asiakkaiden käytettävissä on ilmainen WiFi.

Jokaisessa loma-asunnossa on hirsiseinät sekä oleskelualue, jolla on tv ja ruokailutila. Keittiöt ovat hyvin varustettuja, ja omassa kylpyhuoneessa on suihku. Voit nauttia joki- ja metsänäkymistä koko majoituspaikasta.

Kuusiston Kruunu -majoituspaikassa on puutarha ja grillivälineet. Ympäröivällä alueella voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten vesiurheilua, pyöräilyä, kalastusta ja patikointia.

Jos haluat vierailla ympäristössä, voit tutustua Littoisiin (14 km) ja Turkuun (18 km). Tämä loma-asunto sijaitsee 26 km:n päässä Turun lentoasemalta.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 26 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Parvi, Poreamme, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, ulkoporeamme, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Meri-Teijo Ski


Kuuslahdentie 60 Kaarina (Kaarina)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta