Hirsimökki, grillirakennus ja piha-aitta

KohdeID: M532-1nosto
Jyväskylä, Keski-Suomi
Sikomäentie 365
Vuodepaikat: 12- Pinta-ala: 39 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1995/2010


 
Ota yhteyttä
Puh: 0400244406
Puhelinajat: ark: 8-22, la: 8-22, su: 8-22
tapani.nieminen[at]tapsanmokit.com
http://www.tapsanmokit.com/kuikka_varaukset.html
Vuokraushinnat vrk vkl vko
0 0 0
 
Lisätiedot
Kuikan mökki sijaitsee Jyväskylässä lähellä Tikkakoskea Pikku-Virkanen -lammen rannalla. Pikku-Virkasen ympärillä ei ole muita mökkejä, joten luonnonrauhaa on tarjolla. Rannassa on laituri ja soutuvene. Läheisellä kalaisalla lammella on mökkiläisten käytössä myös toinen vene.

Mökin pihapiirissä on kolme erillistä rakennusta: mökki pyöröhirrestä (39 m2), iso umpinainen grillirakennus kotakeittiöllä (17 m2) ja aitta (34 m2), jossa 2 huonetta eri sisäänkäynneillä ja sähkölämmitys.

Mökkiin voi ympäri vuoden majoittua n. 1-6 henkilöä. Mökin alakerrassa on levitettävä vuodesohva ja yläkerrassa parvi, jossa parivuode sekä 2 erillistä vuodetta. Lisäksi keväästä syksyyn voi majoittua myös aitassa, jossa 6 vuodepaikkaa lisää (2 huonetta parisängyillä ja levitettävä sohva varavuoteena).

Mökiltä on hyvät yhteydet talviurheilu- ja viihdekeskuksiin, paikkakunnan nähtävyyksiin, kuten Kallioplanetaarioon, ilmailumuseoon, Kuikan Lavalle, luontopoluille, katetulle lintutornille sekä muuhun Jyväskylän seudun laajaan matkailutarjontaan.

Halutessasi voit vuokrata myös alumiinisen siirrettävän kylpytynnyrin lomasi ajaksi.

Kysy lisää!


 
Etäisyydet
Apteekki: 8 km, Bussipysäkki: 0,8 km, Hiihtokeskukseen: 20 km, Kauppa: 8 km, Keskustaan: 25 km, Lentokenttä: 16 km, Naapuriin: 0,5 km, Rautatieasema: 25 km, Ravintola: 8 km, Terveyskeskus: 8 km, Uimarantaan: 0,020 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta, Vesialueiden käyttö,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Parvi, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Marjastus, Metsästys, Ratsastaminen, Retkeily, Sienestys, Uinti, Veneily,
Lähin hiihtokeskus Laajis


Sikomäentie 365 Jyväskylä (Tikkakoski-Nyrölä)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta