Säynätsalo Apartment

KohdeID: M1024-977
Jyväskylä, Keski-Suomi
Sorvaajantie 26
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 70 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 80 560
 
Lisätiedot
Tämä itsepalvelumajoituspaikka sijaitsee Säynätsalossa Päijänteen laidalla. WiFi ja pysäköintimahdollisuus ovat tarjolla ilmaiseksi. Majoituspaikka on 400 metrin päässä Alvar Aallon suunnittelemasta Säynätsalon kunnantalosta ja 5,9 km:n päässä Riihivuoren hiihtokeskuksesta.

Tähän Säynätsalon moderniin huoneistoon kuuluu tv, ilmastointi ja patio. Täysin varustetussa keittiössä on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneistosta on näköala järvelle ja puutarhaan.

Säynätsalo Apartment tarjoaa oman saunan, puutarhan ja grillausmahdollisuuden. Elintarvikkeiden toimitus voidaan järjestää, ja saatavilla on vesiurheilumahdollisuuksia. Lähistöllä voi harrastaa hiihtoa, golfia ja pyöräilyä.

Muurame Golf on 7,6 km:n päässä. Jyväskylän lentoasema on 29 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 6 km, Lentokenttä: 29 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Riihivuori


Sorvaajantie 26 Jyväskylä (Säynätsalo)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta